Опаковаха кипарис в Несебър с черен найлон

12755
Опаковаха кипарис в Несебър с черен найлон
Снимка: Facebook/Любомир Божинов

Социалната мрежа Facebook за пореден път се превърна в канал за разпространение на снимки, изобразяващи потресаващо незачитане на околната среда и българската природа. Любомир Божинов показва със снимки в социалната мрежа голямо дърво в морския град Несебър, което е покрито с голям черен чувал. В коментар гражданинът се възмущава от поведението на бизнесмена, решил да забули растението. Действията му, по думите на Божинов, ще доведат до бързата смърт на дървото.

"Близо 20 години посещавам Несебър по няколко пъти през годината. Не съм виждал друг град в който така варварски общинската администрация да се отнася към растителността. Правил съм снимки, писал съм до общината, но нещата продължават и сега. Днес се натъкнах на изключително изобретателен начин да се унищожи вековен кипарис на южния плаж, без да се попада под ударите на закона", каза Божинов.

Започна строителството на несебърската база за контейнеровози

Символична първа копка на строителството на новата база за контейнеровози и сметосъбиране беше направена в Несебър. В ритуала се включ...

"Дървото ронело иглички върху четири от масите на бизнесмена и му гонело клиентите. Миналата година се опитал да го унищожи с нафта но не успял.Тази, с разрешение на някакъв, навярно корумпиран служител, го е облякъл с черен найлон. Колко мислите ще издържи този кипарис в пълна тъмнина и нагряван от слънцето до 60-70 градуса? Подобни, но други хитри способи се виждат на всякъде в града. В следващите дни ще ви запозная със снимките", пише гражданинът.

Снимките са публикувани на 20 юли.



Хотелиерите в Несебър избухнаха срещу концесионерите на плажа

30 лева на ден допълнително за чадър пред хотелите в Несебър. Това е положението на Южния плаж в града. Туристите логично недоволстват...


Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Бургас