Бащата на убитото 11-месечно бебе: Полицията манипулира алкохолната проба

57956
Бащата на убитото 11-месечно бебе: Полицията манипулира алкохолната проба
Снимка: БГНЕС

Искам доживотен затвор за граничния полицай, който уби детето ми. Ако трябва, да се промени законът. Това заяви почерненият баща на прегазеното 11-месечно бебе Красимира в село Крушевец.

Трагедията се случи вчера (11 септември). Бащата на загиналото момиченце Красимир е категоричен, че шофьорът Костадин Стоянов редовно се е напивал, бил е и пиян вчера и трябва да си понесе наказанието. Хора в Приморско ми казаха, че това не е единичен случай и не за пръв път полицаят е карал пиян, добави Красимир. Свидетели пък твърдят, че първи на мястото на катастрофата са дошли автомобили на „Гранична полиция”, а не например на „Бърза помощ” или КАТ. Те дадоха на Костадин четири кофички кисело мляко, за да се свалят промилите в кръвта му, казаха хора пред Нова телевизия.

Пиян шофьор уби бебе в количка

11-месечно момиченце загина при катастрофа тази сутрин в центъра на село Крушевец. Трагедията е станала малко след 9,00 часа на пътя, ...

На въпрос защо на пътната отсечка, на която стана трагедията, няма пътни полицаи, кметът на селото отговори, че са му казали, че там не можело да се сложат „легнали полицаи”. Отсечката е прясно ремонтирана. Междувременно хората от селото блокираха пътя.

Съпругата на Стоянов – Гергана, също не е на себе си. Тя отрече мъжът и да пие, като каза „нормално, като всеки млад човек”. И добави, че никога съпругът ѝ не се е качвал зад волана след като е пил. Тъстът на Стоянов - Сашо Вълчанов, отказа да говори дали зет му редовно пие. Засега няма официална информация дали Стоянов е бил пиян. Очаква се кръвната проба да излезе днес или утре (13 септември). Бащата на убитото момиченце Красимир обаче заяви, че е нямало свидетел при вземането на кръвната проба на Костадин и каза: „Със сигурност пробата ще бъде манипулирана”.

По неофициална информация в Малко Търново е имало служебен купон на шеф на „Гранична полиция”, на който е присъствал Костадин. Той е изкарал цялата нощ в Малко Търново и след това е потеглил за Крушевец, където се случи голямата трагедия.

Снимка: Архив

Подменени са доказателства за влаковата катастрофа на Калояновец

Основното доказателство по делото за последната голяма влакова катастрофа у нас - тази на гара Калояновец най-вероятно е фалшифицирано....

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Бургас