Водач на лек автомобил загина на пътя Приморско-Бургас

15438
Водач на лек автомобил загина на пътя Приморско-Бургас
Снимка: БГНЕС

Около 17.20 ч. на пътя Приморско – Бургас - в отсечката в близост до в.к. „Дюни”, е възникнал пътен инцидент между автобус с великотърновска регистрация, управляван от 39-годишен водач, движещ се в посока Созопол и лек автомобил „Рено Канго” с бургаска регистрация, движещ се в обратна посока, управляван от неустановен към момента водач, който загинал на място.

Към мястото на инцидента се отправили полицейски екипи от Районно управление „Полиция” – Созопол и медицински екип. Констатирано е, че водача на автобуса, който е бил сам по време на осъществяване на пътния инцидент, не е пострадал сериозно.

Момиче загина в катастрофа край Поморие

Поредна катастрофа със загинал на пътя Бургас – Поморие. Инцидентът се е случил в неделя, около 15 ч, пише БГНЕС. Заради несъоб...

Пътят Приморско – Бургас в отсечката от кръстовището за „Св. Тома” и в.с. „Дюни” до преди бензиностанция „Петрол” на Созопол е затворен. Водачите могат да ползват обходния маршрут - по стария път от Созопол за к-г „Каваци и в.с. „Дюни”, информира РУП-Бургас.

В момента продължават дейностите по изваждане на водача от купето на лекия автомобил от екип на аварийно-спасителната група към РСПАБ – Бургас.

Снимка: Архив

 

Катастрофа при Мъглиж усложни движението между София и Бургас

Един човек пострада леко след пътен инцидент, край Мъглиж. Заради катастрофата първокласният път София - Бургас, остана затворен за ча...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Бургас