Подробности от делото за убийството на 8-годишната Алекс от Поморие

47127
Подробности от делото за убийството на 8-годишната Алекс от Поморие
Снимка: БГНЕС

Обвинената в жестокото убийство на Александра от Поморие Атанаска Георгиева правила секс за пари с циганин в нощта на зверското престъпление, съобщи Флагман.

Тази интересна подробност разкри полицай Димитър Димостенов от РУП-Поморие, на който е било възложено да разпита всички съседи на семейство Тодорови в нощта след изчезването на Алекс.

Майката на Атанаска Георгиева иска детектор на лъжата за семействтото ѝ

Светла Димитрова - майката на обвинената за убиийството на малката Александра от Поморие Атанаска Георгиева, поиска детектор на лъжата ...

Обвинената в убийството на 8-годишната Александра – Атанаска Георгиева била скована от страх и се криела зад колона в помещение в блок 31 в кв.“Свобода“ в Поморие, обясни пред съда Димостенов.

Около 8:30 часа сутринта на 11 април той и негов колега били изпратени да проведат разпити с живущите в блока. На четвъртия етаж в блок 31 видели Атанаска да се крие. Тя била напълно неадекватна, свидетелства полицай Димостенов. По думите му, тя се скрила зад колона в едно от таванските помещения. Казала, че се крие от мъжа си, защото щял да я бие. Не била плащала издръжката на децата си от месеци. Съпругът на Атанаска живее с цялото й семейство в димитровградско село, а той още преди години я изритал от дома й.

Полицаите веднага заподозрели, че поведението на Атанаска е съмнително. Попитали я къде е била предната вечер между 21 и 23 часа. Атанаска дала безумно обяснение. Поискали да им каже телефонния си номер, като тя заявила, че не си го спомня. След това се сетила.

После им обяснила, че вечерта излязла да си купи цигари. По пътя видяла трима цигани с черна кола, които били на паркинга до магазина. С единият от тях правила секс, платил й 20 лева, но докато се потапяла в плътски страсти със смуглия мъж, другият й взел телефона.

Грипна ваканция за учениците в Поморие

И община Поморие обяви грипна ваканция за учениците. От утре до петък включително те няма да посещават занятия. Това съобщиха от пресце...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Бургас