Над 150 бургазлии ще се обучават в безплатен курс по програмиране

3953
Над 150 бургазлии ще се обучават в безплатен курс по програмиране

Над 150 бургазлии са дали заявка за участие в първия подготвителен курс за програмисти, организиран от „Софтуерния университет”, със съдействието на Община Бургас, съобщиха от пресцентъра на общината.

Обучението ще продължи в рамките на три месеца, от 17 октомври до 17 януари, когато е връчването на сертификатите. Часовете ще се провеждат в КЦ „Морско казино”, зала „Георги Баев”, всеки съботен ден от 10.00 часа до 22.00 часа. Бъдещите IT специалисти ще бъдат разделени в три обучителни групи. Записванията продължават до 11 октомври.

Разкриха отвличане на 29-годишен мъж

ОДМВР – Бургас разкри отвличане на 29-годишен мъж, съобщиха от полицията в града. На 06.10.т.г. в ОДМВР - Бургас е получено съоб...

Идеята е чрез иновативен образователен модел да се обучат истински професионалисти в света на програмирането, които да придобият реални практически умения, прилагайки ги директно на пазара на труда.

„Няма никакви ограничения за възраст и образование, важно е да имат ниво - английски, защото програмите го изискват. Инициативата е подходяща, както за току-що завършили, така и за всеки, който иска да задълбочи познанията си и да усъвършенства уменията си в сферата на IT технологиите”, споделя Валентин Русалийски, един от лекторите в обучението.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com