Морето изхвърли трупа на изчезналото край моста в Бургас момче

10589
Морето изхвърли трупа на изчезналото край моста в Бургас момче

24-годишно момче от София се удави в района на Моста в Бургас, предаде Topnovini.bg. Христо Василев е отишъл на плажа днес преди обед заедно с майка си и брат си. Двамата с него са влезли да се къпят в морето. Мощна вълна обаче се е стоварила върху момчето и явно го е зашеметила. Никой не е успял да го издърпа на брега и втора вълна го е завлякла в морето.

На мястото на инцидента бяха извикани спасители, които в продължение на час издирваха момчето. Вълната изкара тялото на 24-годишния Христо. При вида на трупа на детето си, майката на Христо изпадна в шок.

Труп на млад мъж е открит в морето край Обзор

В морето край Обзор е открит труп на млад мъж; сигналът в полицията в Несебър е подаден от турист. Това съобщиха от ОД наМВР-Бургас. П...

В момента в морето има силно мъртво вълнение. Спасители казват, че водата е като камък и е много опасно, ако се стовари върху теб.

Малко по-рано свидетел на инцидента разказа пред Topnovini.bg, че е видял тялото на момчето почти на брега."Видях го, както си беше подал едната ръка и главата, но в момента, в който се опитах да издърпам тялото му вълната го завъртя, омота го в пясъка и го прехвърли пак навътре към морето". Мъжът сподели, че веднага е извикал спасителите, но никой не го видял повече.

Старши спасителят Веселин Илиев потвърди, че хората му са издирвали момчето около 45 минути. Водолази обаче така и не са могли да дойдат, тъй като в момента нямало свободен екип.

 

Бурното море взе жертва в Обзор

Бурното море в Обзор взе жертва. Мъж на средна възраст се удави по-рано днес. Той е бил в неохраняема зона заедно с жена си и сина си, ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com