Центърът на Бургас придобива коледен вид

17524
Центърът на Бургас придобива коледен вид

Започна изграждането на Коледното градче на площад “Тройката” в Бургас. Къщичките вече се сглобяват и в скоро време трябва да приемат първите гости.

Първата кабинка на площада е от остров "Света Анастасия". Тя вече е сглобена и ще заработи следващата седмица. В кабинката ще се предлага от прочутата му рибена чорба, греяно вино с местни билки и други кулинарни изненади.

Вложи сърце в Коледната украса с LINDOR!

За много хора украсяването на дома за Коледа е истинското начало на празничните дни. Тогава с удоволствие можеш да посрещнеш всичките с...

Тази година на площада ще бъдат поставени общо 6 коледни къщички. Те ще бъдат с еднаква и стилизирана визия, но във всяка от тях ще се предлага различно меню. За любителите на скарата са отделени два павилиона, а в останалите ще се предлагат тестени изделия и рибни специалитети, информира e-burgas.com.

Припомняме ви, че миналата сряда започна поставянето на 18-метрова коледна елха. Тя е  стри метра по-висока от миналогодишната.

Ще има изкуствени елени и шейна. Новост ще е визията на коледния базар и това, че той ще се обслужва от общински фирми. Станалите емблематични къщички със скара ще бъдат заместени от нови, общински такива, информира Burgasnews.com.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Бургас